MESTARIEN LIIGA by TEEMU


Onnekseni teen töitä liikuntakeskuksen kanssa samoissa tiloissa. Se että jokainen vastaanotolle tuleva asiakas opettaa minulle jotain uutta, niin saan myös tavata huippu treenaajia. Body Tonicin vakiotreenaaja Teemu on tehnyt minuun vuosien varrella lähtemättömän vaikutuksen ja tällä viikolla INSPIROIDUIN jälleen isosti hänestä.

 

Teemu vahvistaa sitä uskomusta mikä minulla on urheilusta, treenaamisesta ja liikunnasta. Näiden tarkoitus on tehdä meistä OMAN ELÄMÄMME MESTAREITA. Ei salin tai urheilukisojen kovinta jannua. Se että paljon nousee penkistä tai mavesta ja mikä on haukkarin koko ei ole missään mittakaavassa sen kanssa mitkä Teemun saavutukset on. Tämän takia hän inspiroi minua enemmän kuin mitkään mitattavat treeniennätykset tai urheilukisa voitot. Teemun kanssa juttelu vei omat ajatukset aika uusille leveleille sen suhteen mikä treenaamisen syvin tarkoitus onkaan ja miksi sitä kannattaa tehdä.

 

mindset

 

Aiemmin hän on nuorena voittanut aivokasvaimen kanssa taistelun. Nyt jostain tuo pirulainen löysi uudelleen tien Teemun päähän. Teemu on uudelleen leikattu ja sädehoidot ovat menossa. Lääkärin ohjeesta hän lepäili 4 vko mutta nyt Championi palasi salille. “Treenaminen vaan pitää mun päivät mielekkäinä, käyn aamulla hoidoissa ja jos jaksan niin tulen iltapäivällä salille”. Juurikin niin liikkumisen tarkoitus on tehdä meidän elämästä PAREMPAA ja MUKAVAMPAA silloinkin kun se arki on ihan helkkarin vaikeeta. “Sairaalassa pystyin kanyylit kädessä kivuissa huolimatta nousta sängystä koska oon monta vuotta treenannu vatsoja”. Juurikin näitä tarkoituksia varten sitä kehoa treenataan, että se pystyy palvelemaan meitä mahdollisimman hyvin niin myötä- kuin vastamäessä. Ei sen takia että pena ennätyksen saa salin seinälle tai nimen lehteen. Usein MYÖS kun sitä KROPPAA LIIKKUTTAA  HYVÄLLÄ ASENTEELLA NIIN HYVÄ MIELIKIN SEURAA MUKANA. Välillä se treeniin täysin fokusoiva salihirmu ei oo mieleltäkään kovin kevyttä seuraan.

fanclub

 

Teemu sulla on nyt ainakin yhden ihmisen kokoinen faniklubi täällä! Sanoin tälle SANKARILLE tänään että niin monella olisi hyvä oppia tuosta sun asenteesta liikuntaa, kehoa ja treenaamista kohtaan. Oot CHAMPION! Käyppä vaihtaa pari sanaa hänen kanssa kun törmäätte niin voin vakuuttaa että säkin inspiroidut! Omasta mielestään hän nyt vaan selviää tästä tilanteesta, johon on joutunut ei sen kummenpaa. Ai ei sen kummempaan?? Kyllä tässä jannussa on jotain sellasta että juttutuokion jälkeen mäkin selviin tästä elämästä paremmin.

Elämässä ei ole tärkeetä voittaako pelin sieltä täältä vaan siitä voittaako oman elämän mestarien liigan. Sen voi voittaa sillä että kehittää pelaajia ympärillään koska silloin on mukana elämän voittaja joukkueessa. Jos Teemu tarina pisti jotain sinussa liikkeelle, niin eikun kädet voittaja asentoon kohti kattoa ja pohdippa mikä ajatus saisi sut liikkeelle!