VASTAANOTTO


TÄRKEINTÄ ON TERVEYTESI SEKÄ LÖYTÄÄ SINUN VAIVAASI HELPOTTAVA RATKAISU.

Body fixin eli kehokorjaamon vastaanotolle voit tulla hakemaan apua mihin tahansa Sinua askarruttavaan kehoon kipuun. Välillä keho ilmoittaa ilmoittaa kivulla, kolotuksella, jäykkyydellä tai muulla sinua häiritsevällä tunteella ja tällöin on hyvä yhdessä miettiä miten saamme sen helpoittumaan.

Tavoitteena on ollut luoda vastaanotto, jossa yhdessä paikassa pystytään auttamaan monella eri kehonhoidon keinolla. Näin sinun ei tarvitse välttämättä tavat montaa eri kehonhoidon eli tuki- ja liikuntaelin vaivoihin erikoistunutta ammattilaista.

Tuki- ja liikuntaelimillä (TULE) tarkoitetaan kehomme kokonaisuutta,jonka luovat mm. luut, nivelet, jänteet, lihakset, nivelsiteet, rustot, välilevyt sekä hermosto. Hoitomenetelmät määräytyvät kunkin asiakkaan vaivan mukaan yksilöllisesti koska kaikki vaivat ovat aina yksilöllisiä . Hoitokeinoja voivat olla esimerkiksi hieronta, fysikaaliset hoitomuodot (kylmä-, lämpö- tai sähköhoidot), nivelten mobilisaatio, sekä kuntouttava valmennus. Vastaanotolla sinua hoitaaa naprapaatti.

Naprapaatti on manuaalisen lääketieteen osaaja sekä terveydenhuollon ammattihenkilö. Manuaalisella lääketieteellä, johon naprapatiakin kuluu on hyvin pitkä historia. Manuaalisessa terapiassa käytetään käsiä niin tutkimiseen kuin hoitojen tekemiseen.

Onko sinun vaivanasi esimerkiksi kipu, jäykkyys, puutuminen tai liikuntavamma?

  • Niskassa,kaulalla,  hartiaseudulla
  • Rintakehässä tai lapojen alueella
  • Alaselässä tai lantion alueella
  • Olkapäässä, kyynärpäässä, ranteessa tai kämmenen alueella
  • Lonkassa, polvessa tai nilkassa
  •  tai toistuvat päänsäryt

Vai onko sinulla tavoite harjoitella hyvinvoivaksi?

Hoidon lähtökohtana on aina Sinun  asiantuntijuus omasta kehostasi ja vaivastasi. Naprapattina voin antaa sitten ammatillaisen hoitoa ja ohjeita vaivasi hoitoon.  Body fixin ydinajatuksena on tukea  terveyttäsi sekä hyvinvointiasi ja löytää vaivaasi helpottava ratkaisu. Kaikki tämä tehdään yhdessä hyvällä fiiliksellä.

Vastaanotto  avoinna arkisin Porvoossa sekä Bodytonicin kanssa yhteisissä tiloissa, hieronta vastaanotto Tarmola Padelin yhteydessä sekä lääkärikeskus Fenixillä pidetään myös naprapaatin vastaanottoa.

milloin hoitoon

HOIDOT OVAT TURVALLISIA JA NIISSÄ ON TÄRKEINTÄ SINUN PARHAASI.