VALMENNUS


Valmennuksissa yhdistyvät aina terveyden ja fyysisen harjoittelun ymmärrys sekä sen yhdistäminen liikuntapsykologiseen kokonaisuuteen. Tästä syystä kutsumme kaikkia kehonkorjaamon valmennuksia yhteisnimityksellä HEALTH COACHING. Näissä valmennuksissa kohtaavat ymmärrys terveydestä, hyvinvoinnnista ja psyykkisestä kyvykkyydestä. Valmennuksia toteutetaan yksilöille, pienryhmille ja yrityksille.

Saat myös apua kehonkorjaamolta silloin, kun Sinun tarvitsee kehittää tai hoitaa  itseäsi liikkumisen ja liikunnan keinoin. Erityisosaamisena kehonkorjaamolla on auttaa silloin, kun keho ei ehkäpä toimi optimaalisella tavalla kivun, jäykkyyden tai liikuntavamman vuoksi. Tällöin otetaan käyttöön hoitolaukust harjoitusterapian, kuntoutuksen tai fysiikkavalmennuksen muita keinoja. Tavoitteena on aina auttaa sinua niissä tavoitteissa, joita sinulla on tervellisten elämäntapojen suhteen. Katso lisää tästä Liike=Lääke  sivultamme.

sport-treadmill-tor-route-163444

Olemme myös erikoistuneet liikuntapsykologian liittämiseen valmennuksiimme. Pidämme liikuntapsykologiaan ja NLP-taitoihin perustuvia valmennuksia niin yksilö harrastajille ja urheilijoille kuin harrasteryhmille tai urheilujoukkueille.  Uskomme että ihmisen hoitamiseen tai valmentamiseen  liittyy myös aina psyykkisiä prosessseja, jotka tulee ottaa huomioon valmennuksissa ja valmentautumisessa. Onkin tärkeää että ihminen oppii tunnistamaan omia tavoitteitaan, vahvuuksiaan ja kehityskohteitaan. Psyykkisten taitojen opettelu on hyvä yhdistää fyysiseen harjoitteluun ja kyseessä onkin hyvin samanlaiset menetelmät. Siinä missä fysiikassa harjoitellaan ja kehitetään toimivaa kehoa niin psyykkisen valmennuksen keinoin pääsemme kehittämään toimivaa ajattelua ja mieltä. Katso tästä lisää psyykkisen valmennuksen alta ja varaa oma aikasi.

liikuntapsykologia