LIIKE=LÄÄKE


Liike on parasta mitä kehollemme voi tapahtua. Kehomme on luotu siihen, että se pidetään liikkeessä. Se miten se tehdään, on usein hyvin yksilökohtaista.  Tapoja liikkua ja lajeja on niin monia, että tulet varmasti löytämään oman juttusi. Kehonkorjaamon filosofiaan kuuluu se että jokaisen kehon tulisi kestää ne sinun yksilölliset arjen vaatimukset tai toki voit harjoitella kohti muita sinulle tärkeitä tavoitteita.

Aina keho ei toimi optimaalisella tavalla harjoittelun tai muun elämisen kannalta. Sinulla saattaa olla kipuja, kehon jäykkyyksiä tai vaikka vanha liikuntavamma. Tällöin kehonkorjaamo voi olla sinulle avuksi terveellisten elämäntapojen saavuttamisessa. Usein liikunta auttaa voimaan paremmin ja liike onkin usein hyvä lääke niin kehon kuin mielen hyvinvointiin.

health habits

Harjoitusterapia tai kuntoutus saattavat olla termejä joihin olet törmännyt. Niitä käytetään silloin kun kehosi ei ole valmis harjoitteluun, jota voitaisiin toteuttaa samalla intensiteetillä kuin kivutonta tai vammatonta kehoa harjoitettaessa Se että sinulla on kipuja tai vanha liikuntavamma ei kuitenkaan tarvitse estää sinua liikkumasta. Meidän tulee vain löytää sopiva balanssi siihen miten ja kuinka usein olet liikkeellä.

Tapaamisissa etsimme sinulle sopivia liikkeitä, joilla voit saada kehosi voimaan paremmin. Pyrimme pikkuhiljaa viemään harjoittelua eteenpäin siihen suuntaan, joka on tavoitteesi. Voimaharjoittelu on usein asia, jolla saamme kehostasi vahvemman ja kestävämmän. Harjoittelua voidaan kuitenkin tehdä monin tavoin ja aina sen ei tarvitse olla ”tavallista ” puntin nostoa. Voiman lisäksi on hyvä löytää tapoja, joilla voit itse tehdä kehonhuoltoa. Omat hoitokeinosi ovat tärkeitä esimerkiksi siinä vaiheessa, jos kipu pääsee yllättämään .

Varaa aikasi ensimmäiseen tapaamiseen ja ota rohkeasti askel, joka vie kohti parempaa vointia. Valmennuksissa saat varmasti uusia keinoja, joita voit käyttää tielläsi kohti hyvinvointia.

puu-ukko