MILLOIN NAPRAPAATIN HOITOON?


Usein vastaanotolle hakeudutaan selkäkivun tai muun  selkävaivan vuoksi. Kuitenkin selkä-  ja niskakipuja kokevien asiakkaiden lisäksi naprapaatit hoitavat laaja-alaisesti myös asiakkaita, joilla on muihin kehon osiin liittyviä vaivoja ja ongelmia. Näitä voivat olla esimerkiksi: olkapäänvaivat ja kivut, kyynären alueen kivut esimerkiksi tenniskyynärpää oireet, käsien puutuminen, pakaroiden ja reisien alueen kivut, jalkojen puutuminen,  ns.penikkatauti sekä akillesjänteen alueen kivut. Naprapaatit, osteopaatit sekä fysioterapeutit hoitavat hyvin samankaltaisesti asiakkaitaan.

ONKO SINUN VAIVANA ESIMERKIKSI KIPU, JÄYKKYYS, PUUTUMINEN TAI URHEILUVAMMA?

  • Niskassa, kaulalla,  hartiaseudulla
  • Rintakehässä tai lapojen alueella
  • Alaselässä tai lantion alueella
  • Olkapäässä, kyynärpäässä, ranteessa tai kämmenen alueella
  • Lonkassa, polvessa tai nilkassa
  • tai toistuvat päänsäryt

Hoitoon voit tulla akuutin, pitkittyneen tai kroonisen vaivan vuoksi. Akuutilla vaivalla tarkoitetaan pisimmillään kahta viikkoa kestänyt vaivaa kun taas eli krooninen vaiva on kestänyt jo useita kuukausia.

Hoitoon tullaan pääasiallisesti ilman lähetettä. Lääkärit voivat kehottaa kääntymään naprapaatin puoleen ja osa sairaskassoista korvaavat osan tai kokonaan naprapaatin hoidon kustannukset.

Urheiluvammojen kuntoukseen tarvitaan usein manuaalisen terapian menetelmiä yhdistettynä harjoitteluun, joten olet ehdottoman tervetullut näiden merkeissä kehonkorjaamon vastaanotolle.

YHTEYDENOTTO välilehden kaavakkeella voit kysyä mielipidettämme koskien Sinun vaivasi hoitamista. 

TERVETULOA VOIMAAN PAREMMIN

 

milloin hoitoon