MIND COACHING – ACADEMY


MIELENHARJOITTELU JA OMAN MIELEN VAHVUUKSIEN YMMÄRTÄMINEN EI OLE VAIN HUIPPU-URHEILIJOIDEN SALAINEN RESEPTI VAAN MEIDÄN KAIKKINEN OPITTAVISSA OLEVA TAITO. OLETKO KIINNOSTUNUT MITEN VOIT HYÖDYNTÄÄ LIIKUNTA- JA URHEILUPSYKOLOGIAA SEKÄ SIIHEN YHDISTETTYJÄ NLP-TAITOJA ARJESSASI? ON MIELENKIINTOISTA JA TÄRKEÄÄ YMMÄRTÄÄ KUINKA OMA AJATTELU TOIMII, JOTTA VOI YMMÄRTÄÄ KUINKA SIITÄ VOI HYÖTYÄ. MIND COACHING – ACADEMYT ON TARKOITETTUA KAIKILLE JOILLA ON KIINNOSTUSTA KEHITTÄÄ ITSEÄÄN HYVINVOINNIN JA TERVEYDEN SARALLA. 

AJATTELU

Psyykkinen-, mentaalinen tai henkinen valmennus yhtä kaikki, rakkaalla lapsella on monta nimeä. Kehonkorjaamon Mind Coachingissa saat oppia AJATTELUTAIDOISTA, joiden tarkoituksena on lisätä terveyttä ja hyvinvointia elämääsi.  Ajattelumme on aina mukana siinä kuinka toimimme siksi on tärkeä oppia ja ymmärtää omaa psyykkistä toimintaa. Omaa terveyttä ja hyvinvointia voi treenata myös mielen kautta ja näin saada paremman otteen omasta toiminnasta kohti hyvää oloa.

Academyn tulevat Health &  Mind Coachin luennot koostuvat neljästä osasta ja ovat puolen päivän mittaisia.  Voit tulla mukaan kokonaisuuteen (yhteensä 2 pvä)  tai hypätä mukaan mihin vain yksittäiseen 3 tunnin kertaan. Ensimmäinen osa kokoaa ajattelutaitojen perusteita ja voitkin tulla mukaan tähän osaan ja sitten päättää kiinnostavatko muut osat.  Toisen osan teemana on focus eli keskittyminen. Millaisia taitoja tarvitset siihen että suuntasi pysyy oikeana ja miten määrittelet mihin suuntaan keskittymisesi ohjaat. Kolmannessa osassa olemme fiiliksissä eli keskitymme oppimaan tunteista ja miten ne vaikuttavat meihin. Viimeisessä osassa opimme hermostomme toiminnasta, flowsta sekä siitä kuinka teemme toimivia hyvän fiiliksen ajatusmalleja ja toimintapoja.

Health & Mind Coaching – Academy sopii sinulle joka kaipaat hyvinvointiasi lisääviä ajattelutaitoja,  olet elämäntapamuutoksen alussa, jo tovin liikkunut tai kilpailuihin tähtäävä harrastaja. Valmennusten tarkoitus on löytää sinun arkeesi sopivia ajattelutaitoja ja mielenharjoitteita. Valmennusten perusteena on liikunta- ja urheilupsykologia sekä NLP taidot.

HEALTH & MIND COACHING BASICS

Basics kokoaa ajattelutaitojen perusteita tavoitteiden ja arvojen eli MOTIVAATION osalta. Opit siis siitä mitkä asiat vaikuttavat motivaatiosi taustalla, miten luot sinulle sopivia tienviittoja tulevaan sekä ymmärrät  niiden vaikutusta toimintaasi. Pistämme alulle ymmärryksen keho-mieli- järjestelmästä sekä sen yhteydestä terveyteen ja hyvinvointiin. Tavoitteena on päivän aikana antaa sinulle oppia omista ajattelutaidoistasi sekä työkaluja siihen kuinka pääset kohti tavoitteitasi paremmalla mielellä.

HEALTH & MIND COACHING 2

Toisessa osassa kiinnostuksemme FOKUKSEN eli KESKITTYMISEN ympärille. Opimme sisäisen äänen merkityksestä, jota urheilijat pitävät hyvinkin keskeisenä.  Kuinka voimme kartoittaa sitä mitä tarvitsemme toimiaksemme itsellemme toimivalla tavalla? Mielikuvat ovat myöskin merkityksellinen keino keskittyä ja luoda hyvää tilaa toimia. Näitäkin käyttävät kaikki mutta TOIMIVIEN MIELIKUVIEN käyttö tietoisesti voi olla hyvä itseluottamuksen pohja.

HEALTH & MIND COACHING 3

Tämän osa tulee olemaan mukaansatempaava. Olemme siis fiiliksissä eli opimme siitä mistä TUNTEET oikeen tulee ja menee. Mielenkiintoista on se kannataako meidän saada tunteita hallintaan vai pitäisikö meidän vai sallia tunteiden koko kirjo. Pohdimme siis erilaisia näkökulmia. Tähänkin osaan kuuluvat mielikuvat koska kuvittelu on tärkeä osa tunnetilan luomista. Mindfulnessa ja NLP taitdot antavat hyviä työkaluja kohdata tunteita.

MIND COACHING 4

Viimeinen muttei missään nimessä vähäisin osa. Hermostomme on mukana ajattelussamme on onkin hyvä ymmärtää millainen toiminta hermostollamme on. Millainen hermoston VIREYSTILA on sinulle sopiva ja ethän vain mene koko ajan kaasupohjassa? Millainen on sitten se puhuttu flow ja miten siihen päästään.

HEALTH & MIND – ACADEMYN KOKONAISUUS ANTAA SINULLE OPPIA JA TYÖKALUJA ESIMERKIKSI SEURAAVIIN

 • Miten ajattelusi vaikuttaa hyvinvointiisi ja terveyteesi
 • Miten rakennamme omaa ajattelua ja ajatusmalleja
 • Miten saisit lisättyä toimivaa ajattelua arkeesi
 • Mitä tiedämme motivaatiosta?
 • Liikuntapsykologisia perustaitoja: tavoitteen asettelua, keskittymistä sekä rentoutumista
 • Ymmärrystä omista tunteista kuten jännittämisestä, pelosta ja ilosta
 • Keinoja säädellä omaa vireystilaa sekä ymmärtää yli- ja alivirittyneisyyttä
 • Mitä on NLP eli neuro -linguistinen prosessointi
 • NLP harjoituksia
 • Mielikuvaharjoitteita
 • sekä paljon muita mahdollisuuksia ymmärtää omaa toimintaa ja vaikuttaa siihen

Tällä hetkellä ei uutta alkavaa Mind Coaching-Academyä

liikuntapsykologia