TYÖYHTEISÖT


Kehonkorjaamolla halutaan olla mukana siinä, että teidän työporukka voi hyvin ja pysyy työkykyisenä. Tehdään yhdessä hyvinvointia sekä terveyttä ja näin työkykyä lisäävä pitkäntähtäimen työkykysrategia. Toki voimme tehdä yksittäisen teille sopivan virkistypäivän tai -hetken. Halutessanne tehdään näistä pienistä hetkistä vaikka muutaman kerran vuodessa toistuva tapa, jossa joka kerta opitaan uutta hyvinvoinnista ja terveydestä huolehtimisesta.

Työyhteisö valmennuksia voidaan hyvin tehdä myös etänä. Voimme luoda valmennukset digitaalisiin kanaviin, kuten Teamsiin, Meetsiin tai Whatsappiin.

Työntekijöiden avuksi voidaan myös ottaa Polarin älykelloja, joita valmennuksissa voidaan seurata työntekijöiden suostumuksella. Nämä yksilölliset tiedot jäävät työntekijän ja Health Coachin välisiksi. Näin jokainen oppii omasta kehosta, aktiivisuudesta, unesta ja palautumisesta. Nykyään työntekijön hyvinvointi on hyvä nähdä kokonaisvaltaisesti. Se miten tehdään töitä vaikuttaa vapaa-aikaan ja vapaa-ajan tavat vaikuttavat työntekoon. Älykelloilla voimme hyvin saada tietoa hyvinvoinnista 24 / 7 ilman että siihen tarvitsee erikseen kiinnittää huomiota. Hyvinvointitietojen yhteenvedot toimitetaan yrityksen käyttöön.

Tehdään yhdessä Teidän työyhteisöstä sellainen, jossa kannustetaan huolehtimaan omasta jaksamisesta, arkiliikkumisesta, harrastamisesta, palautumisesta sekä hyvästä yöunesta. Tällaisilla tavoilla on tapana muuttua hyväksi fiilikseksi ja terveydeksi sekä työkyvyksi.

Pyydä tarjous info@kehonkorjaamo.fi

  • Ryhmävalmennukset
  • Workshopit hyvinvoinnin ja terveyden parissa
  • Digivalmennus