TYÖYHTEISÖT


Kehonkorjaamolla halutaan olla mukana siinä, että teidän työporukka voi hyvin ja pysyy työkykyisenä. Tehdään yhdessä hyvinvointia ja näin työkykyä lisäävä laaja ja pikäkestoinen työkykysrategia, tai toki voimme valita teille sopivan virkistypäivän tai -hetken. Halutessanne tehdään pienistä hetkistä vaikka kuukausittainen tapa.

Työyhteisö valmennuksia voidaan hyvin tehdä myös etänä. Voimme luoda valmennukset digitaalisiin kanaviin, kuten Teamsiin, Meetsiin tai Whatsappiin.

Työntekijöiden avuksi voidaan myös ottaa Polarin älykelloja, joita valmennuksissa voidaan seurata työntekijöiden suostumuksella. Nämä tiedot jäävät työntekijän ja Health Coachin välisiksi. Näin jokainen oppii omasta kehosta, aktiivisuudesta, unesta ja palautumisesta. Nykyään työntekijön hyvinvointi on hyvä nähdä kokonaisvaltaisesti. Se miten tehdään töitä vaikuttaa vapaa-aikaan ja vapaa-ajan tavat vaikuttavat työntekoon. Älykelloilla voimme hyvin saada tietoa hyvinvoinnista 24 / 7 ilman että siihen tarvitsee erikseen kiinnittää huomiota.

Tehdään Teidän työyhteisöstä sellainen, jossa kannustetaan huolehtimaan omasta jaksamisesta, arkiliikkumisesta, harrastamisesta, palautumisesta sekä hyvästä yöunesta. Tällaisilla tavoilla on tapana muuttua hyväksi fiilikseksi ja terveydeksi sekä työkyvyksi.

Pyydä tarjous Teille info@kehonkorjaamo.fi

  • Ryhmävalmennukset
  • Workshopit hyvinvoinnin ja terveyden parissa
  • Digivalmennus