PSYYKKINEN VALMENNUS


Psyykkinen valmennus, henkinen valmennus, mentaalinen harjoittelu, ja coaching…rakkaalla lapsella on monta nimeä.  Psyykkiset valmennukset on tarkoittu arkiliikkujille, aktiiviharrastajille tai kilpaurheilijoille. Valmennusten pohjana käytetään liikunta-, ja urheilupsykologian keinoja sekä NLP:n filosofiaa.

Yksilövalmennukset toteutetaan aina kunkin asiakkaan kanssa yhteisesti luotujen tavoitteiden perusteella. Voi olla että kilpaurheilijana sinulla on häiritsevää kilpailujännitystä tai vaikeuksia  keskittyä kilpailuissa. Arkiliikkujana sinulla saattaa olla vaikeuksia pitää yllä liikuntatottumuksia tai löytää omia motivaation lähteitä. Näihin asioihin voimme yhdessä etsiä ratkaisuja ja toimintapoja, jotka auttava kohti hyviä fiiliksiä ja tavoitteitasi.

Yksilötapaamisissa keskustelulla ja tehtävillä pyrimme löytämään sinulla toimivia ajatusmalleja sekä toimintapoja. Uskon että jokaisella on kyky kehittyä psyykkisten taitojen kanssa yhtälailla kun fyysisten taitojen kanssa. Tarvitset vain sinulle sopivaa valmennusta sekä työkaluja, joilla pääset toteuttamaan itseäsi haluamallasi tavalla.

 

liikuntapsykologia

 

PSYYKKINEN VALMENNUS RYHMILLE

Valmennukset sopivat hyvin pienryhmille ( 5-15 hlö) . Ryhmille toteutettavat valmennukset muodostetaan aina ryhmän tarpeiden mukaan. Ryhmävalmennukset sopivat hyvin urheiluseuroille, työyhteisöille tai muulle tiimille, joilla on yhteinen intohimo tai  tavoite. Valmennus  antaa psyykkkisen valmennuksen keinoja niin yksilöiden kuin ryhmien käyttöön.

Valmennusten osa-alueita

  • Mitä on psyykkinen valmentautuminen ja kuinka löydän omat tärkeät tavoitteeni.
  • Tunteet – hallintaa ja sallintaa. Miten sinä rakennat omat fiilikset?
  • Rentous on itsevarmuutta. Miten harjoitan rentoutta ja löydän itsevarmuuden?
  • Focus & Flow. Matkalla huippusuoritukseen.

Kysy tarjous teille tästä yhteydenoton kautta.