WoW


”Lets find out your inner Warrior not the Worrier”

training, coaching

YKSILÖVALMENNUKSET & PERSONAL TRAINING

WoW-valmennukset on sinulle, jonka tavoitteena voida hyvin terveellisten elämäntapojen myötä ja haluat matkaasi kannustavat ja kuntoilijan tarpeet ymmärtävät valmentajat.  WoW-valmentajat tarjoavat  kokonaisvaltaista ja innostavaa valmennusta , joiden tavoitteena on aina löytää Sinun tapasi olla terve ja voida hyvin.

WoW-tiimin valmentajat ovat Trainereita, joiden osaamiseen kuuluvat liikunta sen monissa muodoissa, kehon optimaalisen toiminnan tukeminen, palautumisen tukeminen , ravinto-ohjaus ja ennen kaikkea tsemppaava valmennus. Unohtamatta sitä kuinka tärkeää jokaisen on tuntea itsensä hyvännäköiseksi.

Halusimme luoda Sinulle monen ammattilaisen tiimin, joka vie kohti tavoitteitasi olivat ne sitten minkä kokoisia tahansa! Hyppää mukaan tähän huippu tiimiin!

 

TYÖHYVINVOINTI

Järjestämme myös TYÖKYKY- sekä TYÖHYVINVOINTIPÄIVIÄ sekä -iltoja. Yrityksille räätälöidyt liikuntaa, ravitsemusta, palautumista ja henkistä hyvinvointia edistävät seminaarit ovat myös WoW-tiimin valikoimissa. Päivät voivat pituudeltaan vaihdella 2 h- koko päivän pituisiin valmenuksiin ja niihin voidaan sisällyttää  ruokailut.

Tiimimme toteuttaa myös WORK-Valmennuksia joiden tavoitteena on aina aktiivinen, itsestään huolta pitävä, motivoitunut ja työkykyinen työntekijä. Work-valmennukset luodaan aina yrityskohtaisesti niin että ne vastaavat asiakasyrityksen työhyvinvoinnille asetettuja strategioita ja toimintamalleja. Valmennukset voidaan toteuttaa viikkottain tai yrityksen haluamalla syklillä.

Kysy tarjous työpaikallesi.

Esimerkki päiviä:

  • ryhmäliikunta tunti + ravinto-ohjaus ryhmälle
  • kehonhuolto tunti + stressin hallinta luento
  • Luontoretki + survival vinkkejä

 

 

HStyle

 

 

 

 

order 69941 raw

 

 

 

 

 

 

 

Bodyfix_logo_final_2012