HOITOON ?


TARJOAMME APUA HYVINVOINTISI TUEKSI.

ONKO SINUN VAIVANA ESIMERKIKSI KIPU, JÄYKKYYS, PUUTUMINEN TAI URHEILUVAMMA?

  • Niskassa, kaulalla,  hartiaseudulla
  • Rintakehässä tai lapojen alueella
  • Alaselässä tai lantion alueella
  • Olkapäässä, kyynärpäässä, ranteessa tai kämmenen alueella
  • Lonkassa, polvessa tai nilkassa
  • tai toistuvat päänsäryt

Usein vastaanotolle hakeudutaan selkäkivun tai muun  selkävaivan vuoksi. Kuitenkin selkä-  ja niskakipuja kokevien asiakkaiden lisäksi naprapaatit hoitavat laaja-alaisesti myös asiakkaita, joilla on muihin kehon osiin liittyviä vaivoja ja ongelmia. Näitä voivat olla esimerkiksi: olkapäänvaivat ja kivut, kyynären alueen kivut esimerkiksi tenniskyynärpää oireet, käsien puutuminen, pakaroiden ja reisien alueen kivut, jalkojen puutuminen,  ns.penikkatauti sekä akillesjänteen alueen kivut.

Hoitoon voit tulla akuutin, pitkittyneen tai kroonisen vaivan vuoksi. Akuutilla vaivalla tarkoitetaan pisimmillään kahta viikkoa kestänyt vaivaa kun taas eli krooninen vaiva on kestänyt jo useita kuukausia.

Hoitoon tullaan pääasiallisesti ilman lähetettä. Lääkärit voivat kehottaa kääntymään naprapaatin puoleen ja osa sairaskassoista korvaavat osan tai kokonaan naprapaatin hoidon kustannukset.

AKKU yksilöharjoittelulla on tarkoitus tukea Sinun kokonaisvaltaista toimintakyä ja terveyttä. Harjoittelu ohjauksessa antaa Sinulle avaimet kehosi huoltamiseen ja hyvinvointiin jatkossa.

YHTEYDENOTTO välilehden kaavakkeella voit kysyä mielipidettä koskien Sinun vaivasi hoitamista.

kehon hoidot